Al meer dan 100.000 klanten gingen je voor!
Bestel nu, betaal later met Klarna
Oorbellen met eenvoudig kliksysteem
Oorbellen verkocht per setje van 2*

Retourvoorwaarden

Sieraden retourneren? 

Let op: producten uit de SALE & Surprise boxen kunnen niet worden geretourneerd!

Is een item niet helemaal zoals je had verwacht? Of wil je liever een ander product in ruil voor het door jou bestelde product? Dat is uiteraard geen probleem. Bij Notbranded doen we niet moeilijk over retourneren, mits jouw retour op tijd bij ons is gemeld (en teruggestuurd) en de producten zich nog in de orignele staat en verpakking bevinden. Om te voorkomen dat onze sieraden worden gedragen hebben wij de verpakkingen van onze sieraden verzegeld (ringen niet). Wanneer deze sticker defect is (en de verpakking dus geopend), kunnen de oorbellen niet meer worden geretourneerd. Je kunt de oorbelletjes wel altijd goed bekijken zonder ze te hoeven openen vanwege de transparante verpakking. Lees hieronder meer over onze retourvoorwaarden.

Meteen aan de slag 

1) Stuur een e-mail naar [email protected] om je retour te melden (stuur nooit zomaar wat op naar ons adres)
2) Je ontvangt van ons het retourformulier welke je volledig dient in te vullen. Ook ontvang je van ons het retouradres.
3) Je stuurt je pakketje naar ons op. Wij verwerken je retour binnen 3 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je hebt dus lekker snel je geld weer terug! Wij adviseren je pakket met track & trace retour te sturen.


Let op: wanneer je een pakketje terugstuurt dien je deze te frankeren/ verzendkosten te betalen. Wanneer je dit niet doet zijn wij genoodzaakt de terug te betalen verzendkosten in te houden op je terugbetaling i.v.m. het feit dat ongefrankeerde post door de verzendpartij aan ons wordt doorberekend.

Let op: pakketten die worden verstuurd naar een Pakket-punt of verkeerd zijn geadresseerd worden NIET door ons opgehaald. Check dus altijd goed het adres op je pakket voordat je het terugstuurt. 

Termijn

Bij notbranded heb je de tijd om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren. De 14 dagen gaan in op het moment dat het produt bij jou in huis is.
 

Schade bij levering

Is het product ondanks de zorgvuldige verpakking toch kapot aangekomen? Stuur ons dan een foto van het product ter controle. Zodra we deze van je hebben ontvangen sturen we je kosteloos een nieuw product op.

Van welke producten ontvang ik mijn geld NIET terug?

- Surprise bags
- Giftcards kunnen niet worden geretourneerd. Producten die zijn aangeschaft met een giftcard kunnen wel worden geretourneerd, echter wordt hier geen geld van teruggestort. Je kunt wel een ander product uitkiezen ter waarde van het teruggestuurde product.
- Kosten voor cadeauverpakkingen worden niet teruggestort in geval een retour.
- Mutsen of haarbanden die uit de verpakking zijn gehaald kunnen vanwege de hygiëne niet worden geretourneerd.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Al meer dan 100.000 klanten gingen je voor!
Bestel nu, betaal later met Klarna
Oorbellen met eenvoudig kliksysteem
Oorbellen verkocht per setje van 2*