Meer dan 50.000 klanten gingen je voor
Snelle verzending in Nederland en België
Verrassing bij je bestelling vanaf 30 euro
Gratis bezorging vanaf 60 EURO (NL) & 75 EURO (BE)

Retourvoorwaarden

Onze limited edition summer surprise bags kunnen niet worden geretourneerd!

Sieraden retourneren? Geen probleem!

Is een item niet helemaal zoals je had verwacht? Of wil je liever een ander product in ruil voor het door jou bestelde product? Dat is uiteraard geen probleem. Bij Notbranded doen we niet moeilijk over retourneren, mits jouw retour op tijd bij ons is gemeld (en teruggestuurd) en de producten zich nog in de orignele staat en verpakking bevinden (mondkapjes en surprise Bags uitgesloten). Lees hieronder meer over onze retourvoorwaarden.

Meteen aan de slag 

1) Stuur een e-mail naar [email protected] om je retour te melden (stuur nooit zomaar wat op naar ons adres)
2) Je ontvangt van ons het retourformulier welke je volledig dient in te vullen. Ook ontvang je van ons het retouradres.
3) Je stuurt je pakketje naar ons op. Wij verwerken je retour binnen 3 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je hebt dus lekker snel je geld weer terug! Wij adviseren je pakket met track & trace retour te sturen.


Let op: wanneer je een pakketje terugstuurt dien je deze te frankeren/ verzendkosten te betalen. Wanneer je dit niet doet zijn wij genoodzaakt de terug te betalen verzendkosten in te houden op je terugbetaling i.v.m. het feit dat ongefrankeerde post door de verzendpartij aan ons wordt doorberekend.

Sieraden retourneren

Het retourneren van onze sieraden is geen enkel probleem. Om te voorkomen dat onze sieraden worden gedragen hebben wij de verpakkingen van onze sieraden verzegeld (ringen niet). Wanneer deze sticker defect is (en de verpakking dus geopend), kunnen de oorbellen niet meer worden geretourneerd. Je kunt de oorbelletjes wel altijd goed bekijken zonder ze te hoeven openen vanwege de transparante verpakking.

Mondkapjes retourneren

Mondkapjes kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne. Wij willen onze klanten kunnen garanderen dat mondkapjes ongedragen zijn wanneer zij ze ontvangen. Wanneer wij mondkapjes van klanten terugnemen, kunnen wij dit niet. 

Tip bij niet passend mondkapje: 
Past je mondkapje niet of sluit deze niet goed aan? We raden je aan om een knoopje te maken in het elastiek zodat het mondkapje strakker komt te zitten.

Termijn

Bij notbranded heb je de tijd om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen. De 14 dagen gaan in op het moment dat het produt bij jou in huis is.

Kosten & risico 

De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de koper. Alle producten van Notbranded zijn te verzenden als brievenbuspakketje. We raden je aan je pakket te verzenden met track & trace zodat je altijd kunt aantonen dat je retour verzonden is (bijvoorbeeld bij vermissing)

Terugbetaling verzendkosten bij retour 

De verzendkosten, dit zijn de kosten die je betaalt wanneer het product vanuit ons naar jou verstuurd wordt, worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed. De retourkosten blijven altijd voor eigen rekening. 

Risico verzending bij retour 

Ook het risico van verzenden van een retourpakketje voor rekening van de koper. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden, waar mogelijk, teruggestuurd naar de afzender. De retourzendingen van notbranded worden alleen in behandeling genomen als deze in originele staat worden teruggestuurd en er eerst contact is geweest via [email protected]. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte zendingen bij verzendpartijen. Zorg dus altijd dat je je track & trace code goed bewaart, zodat deze kan dienen als verzendbewijs.

Ruilen

Ook het ruilen van een product is mogelijk. Wanneer je een product wenst te ruilen vragen we je wederom eerst contact op te nemen via [email protected].  In je mail kun je aangeven wat je wensen zijn. We zorgen dan samen met jou voor een correcte afhandeling. 

Schade bij levering

Is het product ondanks de zorgvuldige verpakking toch kapot aangekomen? Stuur ons dan een foto van het product ter controle. Zodra we deze van je hebben ontvangen sturen we je kosteloos een nieuw product op.

Van welke producten ontvang ik mijn geld NIET terug?

- Surprise bags
- Herbruikbare mondkapjes
- Giftcards kunnen niet worden geretourneerd. Producten die zijn aangeschaft met een giftcard kunnen wel worden geretourneerd, echter wordt hier geen geld van teruggestort. Je kunt wel een ander product uitkiezen ter waarde van het teruggestuurde product.
- Kosten voor cadeauverpakkingen worden niet teruggestort in geval een retour.
- Mutsen of haarbanden die uit de verpakking zijn gehaald kunnen vanwege de hygiëne niet worden geretourneerd.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Meer dan 50.000 klanten gingen je voor
Snelle verzending in Nederland en België
Verrassing bij je bestelling vanaf 30 euro
Gratis bezorging vanaf 60 EURO (NL) & 75 EURO (BE)