Meer dan 90.000 klanten gingen je voor
Snelle verzending in Nederland en België
Oorbellen met eenvoudig kliksysteem
Oorbellen verkocht per setje van 2*

About Notbranded

..
Notbranded is de online store van eigenaresse Monica. In januari 2018 maakte ze een reis door Azië en besloot het roer bij terugkomst volledig om te willen gooien. Na jarenlang als Marketeer gewerkt te hebben voor mooie merken, wilde ze nu haar eigen merkje gaan bouwen. Bij terugkomst schreef ze zich in bij de Kamer Van Koophandel en zo was Notbranded geboren. Wat eerst begon als kleine shop is nu uitgegroeid tot een up & running online winkel met trendy sieraden en accessoires die helemaal aansluiten op de trends van vandaag. Dagelijks pakken wij met veel plezier vele pakketjes in. Stuk voor stuk met liefde.  Wat Monica leerde van dit avontuur? Als je iets doet wat je echt leuk vindt, dan komt succes vanzelf ♡. 

Handmade or selected with love ♥

De producten die wij verkopen worden allemaal handgemaakt of zorgvuldig uitgekozen. Wij werken met mooie materialen die - als je er zorgvuldig mee omgaat - lang mee zullen gaan. Wij houden ervan je te inspireren en zijn daarom zeer actief op media zoals Instagram. Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom ons merk? Follow us!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Meer dan 90.000 klanten gingen je voor
Snelle verzending in Nederland en België
Oorbellen met eenvoudig kliksysteem
Oorbellen verkocht per setje van 2*